در این نوشته از سری مطالب بخش
آموزش آشپزی پرتال محبوب
دلبرانه قصد داریم
دستور تهیه فلافل خانگی با نخود پخته را درج نماییم.
امیدواریم که مفید واقع شود.
در ادامه با مطالعه این نوشته با ما همراه باشید
نخود ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک – فلفل – زردچوبه – زیره – پودر انبه – پودر گشنیز – پودر میخک – پودر سیر – پودر پیاز – پودر جوز هندی
سبزی معطر مثل نعنا یا گشنیز و جعفری در صورت تمایل ۱ تا ۲ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
بیشتر بخوانید >> طرز تهیه فلافل خانگی بسیار لذیذ
دلیل خوشمزه بودن فلافل های حاضری که در فست فود و ساندویچی ها می خوریم این است که در تهیه آنها از ادویه ها و چاشنی های خاصی استفاده میشود که بو و مزه خاصی به این غذا میدهد.
بیشتر بخوانید >> آموزش و طرز تهیه فلافل عربی بسیار خوشمزه در خانه
این غذا اصالت عربی دارد که در ایران هم پر طرفدار است
این غذا به دلیل استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده تر است.
استفاده زیاد فلفل در نوع اصلی این غذا آنرا به این نام معروف کرده است.
یعنی جمع مکسر واژه فلفل همان فلافل است.
1-در تهیه وپخت فلافل بیرون بر حسب معمول از ماش،نخود،بادمجان،عدس و سیب زمینی بکار می رود.
2-در تهیه و پخت فلافل می توانید زیره سیاه و سبز بکار ببرید
این ادویه بهترین ادویه این غذا به شمار میرود.
اگر دوست داشتید میتوانید کمی نعناع خشک هم استفاده کنید.
3- هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود
باید بدانید اندازه دانه های نخودهای چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه های شکر باشد.
4-اگر اطمینان ندارید که فلافلی که میپزید از هم می پاشد یا نه، به مایه فلافلتان یک عدد تخم مرغ بیفزاید.
بیشتر بخوانید >> آموزش طرز تهیه فلافل لبنانی خوشمزه در منزل
5-ترشی انبه یا بادمجان چاشنی مناسبی برای این غذاست.
6-وقتی می خواهید فلافل ها را سرخ کنید از داغ بودن روغن اطمینان حاصل کنید .
7-برای اینکه نخود باعت نفاخی نشود پیشنهاد می کنیم آن را چند روز پیش از تهیه بخیسانید و هر بار که خیس کردید آب آن را عوض کنید
حتی اینکار را هم می توانید انجام دهید اینکه چندین بار آن را جوشانده و آب آن را دور بریزید
و پس از آن چرخش کنید،با این ترفندها دیگر نفخ نمی کنید.
8-برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید >> آموزش طرز تهیه فلافل جنوبی و بندری
9-برای اینکه فلافل ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد
چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می توانید داشته باشید.
10-سرخ شدن بیش از اندازه فلافل ها باعث خشک شدن آن می شود
پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود 3 تا 5 دقیقه و نسبت حرارت گاز آنها را سرخ کنید
تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه ای روشن در آید.
13-می توانید از اسکوپ بستنی یا قالب های مخصوصی را در سرخ کردن فلافل ها بکار ببرید که شکل خاص و جالبی به آنها بدهد
برای اینکار بایستی روغن را کاملا داغ کنید چراکه فلافل تنها با روغن زیاد و داغ یکدست سرخ می شود
اگر روغنی بودن آن آزارتان داد می توانید در پایان کار با دستمال روغن آن را بگیرید
و یا حتی برای اینکه فلافلتان بیش از حد روغنی و چرب نباشد می توانید آن را مثل کتلت در روغن کم سرخ کنید.
بیشتر بخوانید>> آموزش طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه
14-اگر می خواهید بدانید این غذا با چه نانی دلچسب تر می شود پیشنهاد می کنیم از نان پیتا که نوعی نان لبنانی می باشد استفاده کنید چرا که این نان مقداری از نان لواش ضخیم تر است.
15-و در آخر نوشیدنی که بعد از فلافل پیشنهاد می کنیم بنوشید یک لیوان چای دلچسب نعناع می باشد
ناگفته نماند هندی ها همراه با این غذا یک نوشیدنی به اسم لاسی استفاده می کنند
که این نوشیدنی یک دوغ است با طعمی شیرین که موادی که در آن بکار رفته میوه می باشد.
اگر دارای اضافه وزن هستید به تعداد لقمه های نانی که در کنار این غذا میخورید توجه داشته باشید و از زیاده روی در خوردن آن پرهیز کنید.
بهتر است پیش از خوردن فلافل یک بشقاب سالاد سبزیجات بخارپز شده تازه را در کنار آن میل کنید
تا احساس سیری زودتری بهتان دست دهد.
اگر دچار یبوست شده اید برای خوردن فلافل از نان های سبوس دار و سبزی خوردن در کنار آن استفاده کنید
به یاد داشته باشید استفاده از مواد غذایی فیبردار در هر کدام از وعده های غذایی روزانه تان به بهبود مشکل گوارشیتان کمک شایانی خواهد شد.
اگر کلسترول بالایی دارید توصیه می کنیم در مصرف و خوردن این غذا محدودیت داشته باشید
و در صورت خوردن سعی کنید در کنار لوبیا سبز و کدو سبز بخارپز شده میل بفرمایید
این را هم بدانید که جدا از استفاده پیاز در این غذا می توانید یک حبه سیر تازه نیز در آن بکار ببرید
چراکه وجود سیر در هر غذایی باعث تنظیم چربی خون می شود.
منبع: نمناک / حرف تازه
درباره این سایت